Reparăm acoperișuri țiglă ceramică, înlocuim acoperișuri țiglă ceramică, acoperișuri cu infiltrații în București, Ilfov, Constanța, Prahova, Dâmbovița, Ialomița

Vă garantăm execuții profesionale, la prețuri corecte. Deplasarea pentru constatare este gratuită in București, Ilfov și Constanța. Garanția la manoperă pentru acoperișuri din țiglă ceramică începe de la 5 ani.

Avantajele reparației acoperișului sunt evidente având in vedere, în primul rând că cheltuielile sunt mult mai mici decât în cazul înlocuirii complete a acestuia, asigurând astfel siguranța si protecția casei împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Cheltuielile privind energia (care împovărează bugetul oricărei gospodarii) pot fi reduse cu pana la 20%. De altfel, locuința este valorificată estetic si modernizată, prețul imobilului fiind sporit considerabil.

Cea mai indicată perioadă pentru a efectua lucrările de reparație este de la începutul primăverii pana spre sfârșitul toamnei. Prima operațiune care trebuie efectuată o constituie inspectarea acoperișului existent. În această etapă se va constata care este starea parților de dulgherie, a învelitorii existente și care sunt elementele care trebuie reparate sau înlocuite.